• Sky Rider Beautyn ikkuna
  • Skyrider Beautyn tilat
  • Skyrider Beautyn sisätilat

Rakennekynsillä tarkoitetaan sitä, että oma kynsi rakennetaan, eli kynsistä tehdään pidemmät.

Käytän kynsien pidentämisessä apuna muottia. En käytä tippejä enkä liimaa. Muotilla rakennetut kynnet ovat kynsiystävällisemmät ja luonnollisemmat. Voit itse valita minkä mittaiset ja muotoiset rakennekynnet haluat.

Rakennekynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 4 viikon välein. Voit halutessasi vaihtaa tyyliä huollon yhteydessä, esimerkiksi ranskalaiseen, glitteriin tai muuhun koristeluun. Jos haluat luopua rakennekynsistäsi, suosittelen niiden poistoa hoitolassa.

oman kynnen geelaus 

Oman kynnen geelaus tarkoittaa, että oman kynnen päälle laitetaan geeliä. Geeli suojaa kynttä niin, ettei se pääse lohkoilemaan ja katkeamaan. Geelaus voidaan tehdä mitä erilaisimmilla väreillä ja koristeluilla.

Oman kynnen geelaukset tulee huoltaa säännöllisesti noin 4 viikon välein. Käytän korkealaatuisia Pronails-geelejä, joka on Euroopan johtava kynsimerkki. Sarja on tunnettu 1980-luvulta asti erityisesti laadustaan.

varpaan kynsien geelaus 

Varpaankynsien geelaus tehdään samoin kuin oman kynnen geelaus.

Geelilakkaus 

Geelilakkaus on ohut ja kaunis kuin kynsilakka, mutta sillä on värigeelin kesto. UV-lakkaus on kestävämpi kuin tavallinen lakkaus, koska se kovetetaan uv-valolla. Vaihtoehtoina ovat värigeelaukset, glitterit ja vaikkapa ranskalainen lakkaus. 

UV-lakkaus kestää noin 2-4 viikkoa. Lakan voi poistaa itse kynsilakan poistoaineella ja kevyellä viilauksella.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi!