• Sky Rider Beautyn ikkuna
  • Skyrider Beautyn tilat
  • Skyrider Beautyn sisätilat

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on ihon pintaan tehty tatuointi, joka ei ole ikuinen, vaan sen kesto on noin 2-5 vuotta. Kestopigmentointia kannattaa käydä vahvistamassa noin 1-2 vuoden välein.

Kestopigmentointia voidaan käyttää kulmkarvoihin, silmienrajauksien tekoon ylös tai alas tai molempiin, huulten rajauksiin sekä kauneuspilkkuihin. Pigmentointia suositellaan silloin, kun kulmakarvoja ei ole, sävy on todella vaalea ja huomaamaton tai kulmakarvat ovat vajaamittaiset.

Myös ikä tuo tullessaan hankaluuksia meikkaukseen.  Pigmentointi on todella suuri apu, kun haluat olla huolitellun näköinen heti aamusta lähtien.

Sävy ja muoto

Värisävyn tummuusaste suunnitellaan asiakkaan kanssa hänen ihonsa ja hiustensa värin mukaan. Kulmakarvoihin on saatavana nykyään todella luonnollisia sävyjä.

Kulmakarvojen muoto suunnitellaan esipiirtämällä malli ennen kestopigmentoinnin aloittamista. Näin asiakas näkee, miltä kulmakarvat tulevat näyttämään kestopigmentoinnin jälkeen.

Huuliin löytyy myös todella kauniita sävyjä. Jos haluat korostaa huulia vain vähän, niin nude on todella hyvä valinta.

Huomioitavaa

Kestopigmentoinnin jälkeen tulee olla saunomatta ja uimatta noin 1-2 viikkoa. Auringonottoa ei suositella viikosta kahteen viikkoon pigmentoinnin jälkeen. Kestopigmentointia ei voida tehdä, jos sinulla on diabetes tai verenohennuslääkitys.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi!