• Sky Rider Beautyn ikkuna
  • Skyrider Beautyn tilat
  • Skyrider Beautyn sisätilat

Ihokarvojen poisto sokeroinnilla

Ihokarvojen poisto sokeroinnilla on erittäin ihoystävällinen käsittely. Ihokarvat poistetaan myötäkarvaan, mikä on huomattavasti kivuttomampaa kuin vastakarvaan poistaminen. Sokeroinnin jälkeen ihosi jää todella pehmeäksi pitkäksi aikaa.

SKIN CANDY 

 on laadukas ja luotettava kauneudenhoitoalan toimija. Sokerointi on kivuttomampi ja luonnollinen vaihtoehto karvojen poistolle. Ennen ihokarvojen poistoa iho puhdistetaan ja päälle laitetaan talkkia, joka myös pehmentää ihoa. Ihokarvat saavat olla enintään 3 mm pitkiä. Ihokarvojen poisto sopii hyvin kainaloille, kasvoille, bikinirajalle (brasilialainen), säärille ja käsille. Sokeroinnin jälkeen ei ole mitään esteitä esimerkiksi auringonotolle.

Sopii herkkäihoisille

-sokerointi sopii hyvin myös herkkäihoisille. Se on menetelmältään kivuttomampi kuin esimerkiksi perinteiset vahaukset. sokerimassan ihoystävällisyys perustuu sen luonnollisuuteen: sisältää vain luonnollisia ainesosia eli vettä, sitruunamehua ja sokeria. Sokerimassa ei sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten säilöntäaineita.

Hidastaa ihokarvojen kasvua

Säännöllisesti tehty ihokarvojen poisto hidastaa ihokarvojen kasvua vähitellen. Hunajaemulsiolla ihokarvoista ei pääse eroon lopullisesti, mutta niitä kasvaa huomattavasti vähemmän pitkäaikaisessa säännöllisessä ihokarvojen poistossa.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi!