Ihokarvojen poisto sokeroinnilla

Ihokarvojen poisto sokeroinnilla on erittäin ihoystävällinen käsittely. Ihokarvat poistetaan myötäkarvaan, mikä on huomattavasti kivuttomampaa kuin vastakarvaan poistaminen. Sokeroinnin jälkeen ihosi jää todella pehmeäksi pitkäksi aikaa.

LLB professional -sokerointi

LLB professional on laadukas ja luotettava kauneudenhoitoalan toimija. LLB:n sokerointi on kivuttomampi ja luonnollinen vaihtoehto karvojen poistolle. Ennen ihokarvojen poistoa iho puhdistetaan ja päälle laitetaan talkkia, joka myös pehmentää ihoa. Ihokarvat saavat olla enintään 3 mm pitkiä. Ihokarvojen poisto sopii hyvin kainaloille, kasvoille, bikinirajalle (brasilialainen), säärille ja käsille. Sokeroinnin jälkeen ei ole mitään esteitä esimerkiksi auringonotolle.

Sopii herkkäihoisille

LLB professional -sokerointi sopii hyvin myös herkkäihoisille. Se on menetelmältään kivuttomampi kuin esimerkiksi perinteiset vahaukset. LLB Professionalin sokerimassan ihoystävällisyys perustuu sen luonnollisuuteen: sisältää vain luonnollisia ainesosia eli vettä, sitruunamehua ja sokeria. Sokerimassa ei sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten säilöntäaineita.

Hidastaa ihokarvojen kasvua

Säännöllisesti tehty ihokarvojen poisto hidastaa ihokarvojen kasvua vähitellen. Hunajaemulsiolla ihokarvoista ei pääse eroon lopullisesti, mutta niitä kasvaa huomattavasti vähemmän pitkäaikaisessa säännöllisessä ihokarvojen poistossa.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

SkyRider Beauty
Runeberginkatu 31
00100
HELSINKI
050 530 4305
info@skyrider.fi
www.skyrider.fi